“Langtur” på en Søndag

Søndager er ofte den dagen vi virkelig har tid til å gå tur, derfor blir den ofte lang, gjerne på flere timer med innlagte raster.

I dag bestemte vi oss for å kjøre opp til Ammerud, for å parkere på plassen inn mot Lilloseter.
Riktignok skulle ikke vi dit, men gå gjennom Lillomarka til Solemskogen, og ned til Teknisk Museum på Kjelsås for å bli hentet der.

Etter å ha gått en km eller to, skjønte vi at den turen ville faktisk bli kortere enn vi trodde. Da var det greit å konsultere kartet på mobilen, slik at vi kunne ta noen avstikkere her og der.
Dermed kom vi innom både Revlitjern (bitteliten rast) og Grisputten, før vi fant en sti ned til Grytedalen som førte ut til Store Gryta. Her tok vi også en liten rast, og Issi fikk en oksemuskel som hun satte stor pris på. Viktig at også hun får noe å kose seg med på tur, ikke bare Gubben og jeg.
I den andre enden av Store Gryta fant vi en gammel vei som førte oss rett ut til Solemskogen.

Vi begynte å følge hovedveien ned mot Kjelsås, og etter en stund tok det av en grusvei som førte til Langsetløkka. Hyggeligere å følge den, siden den allikevel fører til Kjelsås. Tok en bitteliten avstikker til en liten Jettegryte inne i skogen. Nesten fylt igjen av gammelt rusk og rask, kvist og kvast.

Like før Langsetløkka kom det en regnskur, som viste seg å ikke bli ferdig med det første. Godt at vi hadde tatt med regntøy, for det fikk vi bruk for nå.
Vel nede på Teknisk Museum, ble vi møtt av Pappa, som var så snill å kjøre oss tilbake til bilen på Ammerud.

Notice: Tema uten comments.php er foreldet siden versjon 3.0.0 med ingen alternativer tilgjengelig. Vennligst inkluder en comments.php-mal i ditt tema. in /customers/3/2/7/skogensdatter.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *