Onsdagstur

Etter en regnfull dag klarnet det endelig opp sånn ved 18-tiden, men klokka klarte å dra seg mot 20.30 før vi kom oss ut døra.

Siden klokka var litt mange, og det helt klart var vått i skogen, bestemte vi oss rett og slett for å følge lysløypa fra ende til annen. Løypa er ikke mer enn 3,8 km lang, tvers igjennom skogen, men fram og tilbake blir jo en tur på 7,6 km.

Skjedde ikke så mye på turen, men den borteste delen av løypa var godt besøkt av snegler. MYE snegler. Både svarte skogssnegler, brune Iberiasnegler, snegler med hus på ryggen, og noe som så ut som albino snegler! Like store som skogssneglene, men helt bleke. Merkelige greier…

På vei tilbake traff vi på en jogger og hunden hans, en Staff-utgave på 10 mnd. Vi hilste så vidt på dem i går kveld også, og nå var Issi helt klar for å leke. Begge hadde langline, og det ble jo mølje. Klarte tilslutt å få spent løs Issi, og dermed løp begge to avgårde! Og for en fart de hadde! Vi begynte å løpe etter, men de var helt ute av syne. Og jeg da, som HATER at hunder ikke går i bånd når det er båndtvang….
Heldigvis dukket de raskt opp igjen, men var ikke interessert i oss. De løp rett ut på ei myr og skvatt rundt i vannet etter hverandre. De storkoste seg de to der!
Etter noen minutter med lokking kom de endelig tilbake til oss, da var det rett tilbake i båndet. Joggeren og staffen jogget videre i motsatt retning av det vi skulle, og vi fortsatte videre hjemover.

Issi fikk virkelig løpt fra seg, og lekt masse, for hun var rimelig sliten etterpå. Bare rusla ved siden av oss med tunga hengende ut av munnen.
Hun spiste kveldsmaten sin da vi kom hjem, og slokna helt etterpå.

En sliten Husky, er en lykkelig Husky!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *