En uoppnåelig drøm eller et hårete mål?

Må innrømme at dette med blogging, er jeg skikkelig dårlig på! Syns jeg selv, i hvertfall…
Jeg har en haug med påbegynte innlegg, som aldri har sett dagens lys, rett og slett fordi jeg aldri blir ferdig mens storyen er ‘fersk’. I tillegg er det ‘alltid’ noe som kommer i veien for å skrive. Det er mange ganger jeg tenker at ‘Åh, dette kan jeg skrive om!’ men innen jeg kommer hjem fra jobben, har jeg glemt det. Setter meg ned i sofaen etter middag, går gjennom dagens nyheter på nettet, og sovner. Gjerne midt i en artikkel….

Håpløs?

Mulig det. Men kanskje den største grunnen til at jeg ikke fullfører er at jeg har alltid vært dårlig på å sette meg mål her i livet. Jeg har seilt gjennom tilværelsen, og tatt èn dag av gangen. Ikke veldig mye konkurranseinnstinkt å spore hos meg. Det viktigste har vært å delta…

Er dette året akkurat det skal endre seg?
Jeg har i hvertfall begynt å tenke. Noen vil kanskje humoristisk si at ‘det er farlig, det!’ Det får nå være. Jeg har tenkt at det er på tide å sette seg noen mål. Jeg har en drøm, kall den hårete, men jeg tenker at hvis jeg får det til, vil det føles som noe stort.

Drømmen er å kunne dra til Las Vegas, allerede i august i år!

img_9234.jpg

Det har seg slik:  Jeg følger en amerikansk blogg som heter Daily Duranie. Den driftes av to damer som er bestevenninner og bor på hver sin kant av USA. De veksler på å skrive innlegg, men de gjør det, hver eneste dag.
Nyttårshelga 2017/18 var de i Las Vegas for en konsert Duran Duran skulle ha der. I forkant av konserten hadde disse damene arrangert en liten ‘fan-gathering’. DD har selvfølgelig fans over hele USA, og mange av dem reiser over store avstander for en konsert, og i disse SoMe-tider er det mange som kun kjenner hverandre online.
Dette fan-treffet ble en suksess, og de fikk det puffet de selv trengte for å sette ut i livet det de har tenkt lenge på; en Duran Duran Fan Convention!
Og den skal holdes allerede nå i august, i forbindelse med Duran Duran Appreciation Day (ja, det finnes faktisk) som er 10. august.

Min første tanke da jeg leste om det var, ‘Ja ja, nok en ting som skjer der som jeg ikke får vært del av…’
Etter hvert begynte en annen tanke å melde seg; ‘Hvorfor kan ikke jeg være med på det? Spare penger og reise over?’ En sånn fan convention vil kanskje bli min beste sjanse til å få treffe så mange av mine online-venner som mulig, på en gang! Ulempen er at det vil koste. Masse. Så jeg må spare. Masse! På litt for kort tid…? Penger er noe jeg ikke har mye av og allerede har jeg kjøpt en Duran Duran EP og en CD jeg har vært på jakt etter, som jeg kom over hos noen nett-venner.
Jeg vet at det er mange skjær i sjøen, mye som skal skje framover som vil koste penger, uforutsette ting kan også dukke opp.

Men jeg vil ikke gi opp, ikke ennå! Jeg har begynt å spare, jeg skal virkelig gjøre det jeg kan for å få til dette. Om jeg så må selge en nyre….
Som Duran Duran synger:  “You’ve got to believe it will be alright in the end, so don’t let go”.

img_9236-1.jpg

 

Notice: Tema uten comments.php er foreldet siden versjon 3.0.0 med ingen alternativer tilgjengelig. Vennligst inkluder en comments.php-mal i ditt tema. in /customers/3/2/7/skogensdatter.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *